Taborniki

Kaj je vaše veselje, česa se veselite, kakšni so vaši hobijI? Zanimivo, da ko te najdemo, da smo veliko bolj zadovoljni. Kakšne so pa vaše skrite želje, ko ste jih morebiti potlačili, nanje skoraj pozabili in so ostale neuresničene? So mogoče taborniki tisti, ki so tako močno pritegnili vašo pozornost in ste že pomsilili, da bi se jim pridružili? Zakaj pa ne? Navsezadnje gre za odlično priložnost, ko spoznamo naravo od precej bližje kot smo jo doslej, ko se naučimo preživeti v njej in se enostavno želimo družiti z ljudmi, ki so nam po tem podobni.

Veliko je različnih gibanj, veliko različnih združenj in družb, usmerjenosti, itd. Veliko je torej možnosti, da vsak do nas najde tisto, v čemer uživa, kar ga močno veseli in kar prinaša njegovo zadovoljstvo. Pa vendar se zna zgoditi, da katere želje mimogrede in nehote potlačimo, pozabimo nanje in tako si vzamemo možnost odlično preživetega časa. Recimo prav med ljudmi, ki radi taborijo, imajo enako mnenje in enake želje. Želijo imeti in pridobiti enake izkušnje.

Na kaj točno vas spomni izraz tabornik? In ste se tudi sami spraševali, če bi to mogoče bilo za vas? Ker pa so taborniki običajno zelo močni ljudje, ne mislimo samo na fizično moč, ampak so tudi s psihološke ravni zelo močni, kajti vselej so v pripravljenosti. Tako je biti tabornik morebiti zelo zahtevna naloga, a kljub temu nam prinaša ogromno zabave in sproščanja.

Pri tabornikih se lahko naučimo marsičesa, ka nam lahko pride v življenju vedno prav. Ker dejansko nikoli ne vemo, kaj nas čaka v prihodnosti in v kakšnih situacijah se morebiti znajdemo. Vsekakor pa gre za odlično, za zabavno, za sproščujočo izkušnjo, ki je lahko naš najljubši hobi. Ta pa seveda preraste v prijateljstvo med udeleženimi in tistimi, s katerimi smo pri tabornikih v karšnihkoli odnosih. Vsekakor je vredno pomisliti, da smo mogoče prav mi rojen tabornik in da je dobro če poznamo določene veščine.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.