Horoskop tehtnica

H

Če nekoga sodimo po horoskopskem znamenju oziroma predvidevamo njegov karakter, kako bi presodili tehtnico? Horoskop tehtnica je praviloma zelo razgiban in že sama tehtnica nam veliko pove, saj tehta sem ter tja. Kakšni so dejansko tisti, ki so rojeni v tem znamenju?

Tehtnice so praviloma prijetne osebe, ki pa spreminjajo hitro razpoloženje. V enem trenutku so lahko popolnoma mirne, medtem ko jih iztiri določena stvar, zaradi katere pride na plano njihova vzkljipljivost. Ker se ne znajo vedno odločiti v določenem trenutku in kolebajo med različnimi možnostmi, se zna zgoditi, da velikokrat sprejemejo odločitev in kljub temu še vedno niso prepričani, če so se odločili pravilno. Tehtnice so sicer zelo dobrodušne in radodarne. Za dobre odnose bodo storile marsikaj. So tudi pravi prijatelji in nikoli ne obrnejo hrbta. Kot ljubimci se obnesejo odlično, saj so strastni in poskušajo doseči kompromis.

Horoskopska znamenja so pomembna in moramo priznati, da imajo kar nekaj vpliva na naš karakter in tudi na dogajanje v našem življenju. To seveda ne pomeni, da so zvezde vedno odgovorne za vse, kar se nam utegne zgoditi, pa vendar imajo veliko vlogo pri tem. Največkrat smo za svoja dejanja odgovorni sami, kako pa bomo ravnali v določeni situaciji, je odvisno od nas in našega karaktera, navad, na kar pa vpliva tudi horoskopski znak.

S tehtnico ne bomo imeli veliko težav, če bomo le našli skupno besedo in se tudi držali dogovora. Nikakor pa jih ne smemo izdati, ker izdaje prenašajo slabo. Sicer velikokrat zelo hitro pozabijo tudi na hude reči, ki se jim pripetijo in nadaljujejo, kot se ne bi nič zgodilo. Vsekakor pa to slabo vpliva na njihovo podzavest in se globoko  v njih dogajajo spremembe, ki bodo imele opraviti s kasnejšim ravnanjem in obnašanjem tehtnice. Pri tehtnici torej moramo biti pozorni na določene reči in če bodo te tehtnici ustrezale, se nam ni potrebno bati, da bi jih izgubili.