Hojica za našega malčka

Naši malčki so izjemno živahni že ob rojstvu. Ker pa jih nogice še kar nekaj časa ne držijo pokonci, si lahko pomagajo z različnimi pripomočki, ki jim jih omogočajo njihovi starši. Eden od takih pripomočkov je tudi hojica. Ta pripomoček je primeren za otroke, ki imajo največ 10 kilogramov ter do višine malo manj kot 90 centimetrov. Tovrstna naprava otrokom omogoča, da lahko brezskrbno tekajo po določenih površinah.

Hojica naj ima tudi igrala z različnimi efekti

Hojica sama po sebi lahko hitro postane pusta za našega otroka. Ravno zato je dobro, če ima hojica še kakšno posebno igralo, to pa naj vsebuje še dodatne zvočne efekte. Poleg tega je dobro, da so robovi hojice narejeni iz mehkega materiala. Tudi sedež naj bo mehko oblazinjen.

Hojica je lahka oprema

Za hojico je značilno, da je izjemno lahka. Njeno ogrodje je narejeno iz aluminija. Široko podnožje pa omogoča največjo možno stabilnost. Višino tega pripomočka lahko nastavimo na kar pet različnih položajev. S štirimi pari vrtljivih koles se tako hojica vedno premika z izjemno lahkoto. Zložimo pa jo lahko kot harmoniko. Tako zložena potem zavzame izredno malo prostora.

Pri nakupu smo pozorni na njene dimenzije

Ko kupujemo hojico, smo seveda pozorni tudi na vse njene tehnične lastnosti. S tem v prvi vrsti mislimo na dimenzije, kot so višina, širina ter dolžina. Zanimamo se tudi za dimenzije hojice, ki je že zložena. Prav tako je pomemben podatek tudi teža, obenem pa še garancija.

Hojica preko spleta

Včasih se nam z določenim nakupom izredno mudi. V takem primeru lahko nakup opravimo kar preko spleta. Tudi pripomočke ter naprave, ki so namenjene našim otrokom, lahko naročimo na ta način. Hojica se na primer nahaja na mnogih spletnih policah. Če jo naročimo danes, je lahko na našem domu že naslednji dan. Poleg tega pa je velika verjetnost, da jo bomo dobili tudi po nižji ceni.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.