Essentiq kreme za obraz so res naravne!

Kozmetična industrija uporablja številne sestavine, v zadnjih letih pa se je na srečo začelo vedno več govoriti o tem, da morajo biti te sestavine čim bolj naravne. Vedno več proizvajalcev se tega zaveda in med njimi je tudi slovenska blagovna znamka Essentiq, ki ima v svoji ponudbi izdelke iz naravnih sestavin. Essentiq kreme za obraz, toniki, geli in vsi drugi izdelki, so izdelani tako, da so kar se da najbolj prijazni do vaše kože, torej so njihova glavna sestavina predvsem različni rastlinski izvlečki, ki blagodejno vplivajo na vsako kožo.

Poskrbite za kožo na obrazu

Essentiq kreme za obraz poskrbijo za vašo kožo s sestavinami odlične kvalitete, ki ustrezajo najvišjim standardom, zaradi česar vam omogočajo prvovrstno nego. Vse sestavine v njihovih izdelkih so namreč v njih z razlogom, torej zato, ker pozitivno učinkujejo na kožo. To pomeni, da njihovi izdelki ne vsebujejo nobenih škodljivih snovi, pa tudi ne prav nobenih umetnih dodatkov, kot so umetna barvila ali dišave, ampak so vse sestavine v njih res naravne, kar si lahko pogledate tudi na seznamu sestavin pri vsakem izdelku, ki ga najdete predstavljenega na njihovi spletni strani. Vsak njihovih izdelek vsebuje namreč vsaj 98 % popolnoma naravnih sestavin, pri čemer se trudijo, da jih je čim več tudi iz ekološke pridelave.

Naravne in ekološke sestavine

To, da so sestavine v omenjenih izdelkih čisto naravne oziroma celo ekološke, pomeni, da so ti kozmetični izdelki res prava izbira za vašo kožo, četudi je ta bolj občutljiva ali morda nagnjena k alergijam, zelo suha, problematična, pogosto mastna ali morda aknasta – narava ima namreč recept prav za vse tipe kože, zato ji velja zaupati tudi pri izbiri kozmetike za nego obraza!

Torej so naravne sestavine, kakršne vsebujejo Essentiq kreme za obraz in vsi drugi njihovi izdelki, na vse tipe kože najboljši učinek, saj jim povrnejo tisto ravnovesje, ki je osnova zdrave, lepe, napete in sijoče kože, kakršno si zagotovo želite tudi vi. V kolikor zaupate naravi, potem bodite tudi pri izbiri kozmetičnih izdelkov pozorni na to, da so ti čim bolj naravni, saj vam bo vaša koža zagotovo hvaležna za to.